Fan-Club HEAVEN
'Da-mi doar un minut' sa-ti spun BUN VENIT in noul fan-club al trupei HEAVEN (adevarata formatie a Paradisului), trupa care a gasit 'Drumul spre tine' ,drumul spre inima ta... speram ca alaturi de alti fani ai trupei vei descoperii 'O parte din Rai' si alte '1000 de motive' ca 'Sentimentele' pentru acesti ingerasi sa ramana neschimbate 'Pentru totdeauna'
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fan-Club HEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FAN-CLUB HEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loca23 la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 44 ani
Fan-Club HEAVEN / Aparitii Presa / Protv magazin Moderat de Flavia
Autor
Mesaj Pagini: 1
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
Adina Postelnicu - “Īn prezent, nu am un iubit”
La finele anului trecut, numele ei a fost legat de un scandal īn care era implicat şi fostul iubit, Radu Groza. Celebrul impresar nu mai manageriază trupa Heaven, din care Adina face parte, dar asta nu īnseamnă că fetele duc lipsă de concerte. Dimpotrivă. Iar Adina savurează şi postura de prezentatoare TV la o emisiune cu foarte, foarte multe lacrimi.

Articol de: Andreea Groza
23.06.2008

protv magazin adina postelnicu “Īn prezent, iubit” finele anului trecut, numele fost legat scandal

7.8KB


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
- Cum ai ajuns să prezinţi “Sărut mīna, mamă”?
Povestea mea cu Naţional TV este una destul de lungă. Interesul lor pentru mine s-a trezit pe vremea cīnd participam, īn calitate de invitată, la diverse emisiuni ale postului. Am glumit, am vorbit serios şi, la un moment dat, am primit propunerea de a prezenta “Naţionala de bere”. Era un format destul de solicitant pentru programul pe care īl aveam pe vremea aceea, aşa că discuţiile au fost suspendate. La īnceputul acestui an, s-a ivit o nouă oportunitate de a face televiziune. Eram īn maşină, conduceam spre Vaslui, cīnd mi-a sunat telefonul. Mergeam să-mi văd părinţii şi, culmea, mă gīndeam la mama. Atunci, mi s-a propus “Sărut mīna, mamă!”.

- Am auzit că se opreşte des filmarea pentru că tu plīngi...
Da, cel puţin la īnceput le-am dat bătăi serioase de cap celor din echipă. Īntrerupeau din cinci īn cinci minute filmarea ca să-mi revin şi să-mi reīmprospătez machiajul. De cīteva ori, s-a văzut şi pe post că īmi dau lacrimile. Nu sīnt chiar atīt de sensibilă, dar şi eu īmi iubesc mama mai presus de orice şi nu pot să rămīn stană de piatră la poveştile pline de emoţie pe care le spun oameni ajunşi departe, despre cei care le-au dat viaţă. E adevărat, de prea multe ori dau frīu liber lacrimilor. Apropo de mama mea, nu ştiu dacă am povestit vreodată faptul că ea s-a īmpotrivit īn momentul īn care am anunţat-o că vreau să devin cīntăreaţă. Şi ca ea a fost! Abia după ce am terminat liceul şi am intrat la facultate, m-a lăsat să-mi urmez visul. Şi, mai mult, m-a ajutat şi m-a susţinut. A mers cu mine la toate festivalurile şi mi-a fost cel mai bun critic. Īi datorez tot.
Eşti atīt de emotivă tot timpul?
Depinde de situaţie. Īn viaţa de zi cu zi, am īnvăţat să-mi menţin calmul. Am crezut că mor cīnd am intrat la liceu, am tremurat o săptămīnă īnainte să dau admiterea la facultate şi, de departe, cea mai intensă trăire am avut-o īn momentul īn care m-am urcat prima oară pe scenă. Şi a mai fost un moment pe care nu am crezut că-l voi trece cu bine - cel īn care am fost mireasă. Ultima oară cīnd am avut cu adevărat emoţii a fost pe 1 martie anul acesta, cīnd am organizat primul eveniment din viaţa mea. A fost “botezul“.

- Ce poveste te-a impresionat cel mai tare pīnă acum?
Am cunoscut īn emisiunea mea un om care şi-a dedicat toată viaţa familiei. El are acum 70 de ani şi a trăit fiecare clipă pentru cei patru copii ai săi. Īn momentul acesta, toţi au o carieră şi sīnt realizaţi, mulţumită tatălui lor. I-am invitat pe toţi īn emisiunea care atunci ar fi trebuit să se numeasc㠓Sărut mīna, tată”.

- Ai īncercat să-l ajuţi pe vreunul dintre invitaţi?
Mai mult decīt să le īmpărtăşesc iubirea faţă de cei dragi nu am avut ce face. La noi īn platou nu vin cazuri sociale, ci persoane cu poveşti uimitoare de viaţă. Īn schimb, īmpreună cu sora mea, am fost invitată īntr-o emisiune la Kanal D. Acolo, am cunoscut un băieţel de şapte ani, abandonat de mamă, care din cauza neajunsurilor nu s-a putut bucura de copilărie. L-am īntrebat ce īşi doreşte. Mi-a răspuns: o maşină de spălat pentru tatăl lui. Eu şi sora mea, Roxana, i-am īmplinit acest vis. Deşi are doar şapte ani, ne sună īn fiecare duminică.

45 de concerte īn campania electorală

- Revenind la muzică, am auzit că trupa Heaven a făcut mulţi bani īn campania electorală. E adevărat?
E drept că Sărbătorile şi campaniile electorale reprezintă cea mai bună sursă de venit pentru cīntăreţi şi toţi profită. Dar sīnt un adevărat tur de forţă. Trupa Heaven a avut 45 de spectacole, pentru toate partidele, īn toate colţurile ţării, īntr-un timp atīt de scurt. Īn vara aceasta, ne aşteaptă trei turnee īn toată ţara, inclusiv pe litoral. Vom ajunge şi la romānii din Spania. Şi pīnă la sfīrşitul acestei luni intenţionăm să scoatem un videoclip şi să redefinim imaginea trupei.

- Īn ce investeşti ceea ce cīştigi din muzică şi TV?
Toţi banii pe care am reuşit să-i strīng i-am investit īn terenuri. Evident, o părticică s-a dus şi īn dulapurile mele. Orice persoană publică trebuie să aibă o garderobă pusă la punct, iar eu sīnt dependentă de cumpărături.

- Unde pleci īn vacanţă?
Nu cred că voi avea vacanţă nici vara aceasta. Īn ultimii patru ani, am luat o singură pauză, de o săptămīnă, anul acesta, īn ianuarie, imediat după ce am terminat cu cīntările de Revelion. Pe 1 ianuarie, eram īn avion cu destinaţia Egipt. Dar eu ador muntele şi iubesc din tot sufletul Poiana Braşov. Merg acolo cel puţin o dată pe lună şi, de fiecare dată, fac drumeţii. Natura şi aerul tare de munte īmi īncarcă bateriile cel mai bine.

- Īn prezent, ai un iubit?
Nu.


Sărut mīna, mamă
sīmbătă, 13.30, Naţional TV

Cuvinte cheie: Adina Postelnicu, vedetă, muzică, Heaven, prezentatoare, Naţional TV

protv magazin cum ajuns să mīna, povestea mea este una destul interesul lor pentru mine s-a

12KB


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la