Fan-Club HEAVEN
'Da-mi doar un minut' sa-ti spun BUN VENIT in noul fan-club al trupei HEAVEN (adevarata formatie a Paradisului), trupa care a gasit 'Drumul spre tine' ,drumul spre inima ta... speram ca alaturi de alti fani ai trupei vei descoperii 'O parte din Rai' si alte '1000 de motive' ca 'Sentimentele' pentru acesti ingerasi sa ramana neschimbate 'Pentru totdeauna'
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fan-Club HEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FAN-CLUB HEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sophiaaa
Femeie
24 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 51 ani
Fan-Club HEAVEN / Aparitii Presa / AUTOspot.ro Moderat de Flavia
Autor
Mesaj Pagini: 1
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
The road to Heaven"
Intre doua concerte prin tara, Adina de la trupa Heaven si-a facut putin timp sa ne raspunda la cateva intrebari. Iata ce-a iesit!

Probabil ca toata lumea se intreaba de unde ideea numelui "Heaven"?

S-a dorit transmiterea unui mesaj pozitiv, ceva frumos, ceva care sa te trimita cu gandul la puritate. Iar numele "Heaven" mi s-a parut cel mai potrivit.

Ultimul vostru hit este "Du-ma pe o stea". La ce sa se astepte fanii in continuare?

Urmatorul proiect se numeste "O parte din rai". Este singura balada a trupei, o melodie foarte speciala pentru noi. Videoclipul pentru aceasta piesa o sa fie filmat saptamanile urmatoare si speram sa iasa pe piata cat mai curand. Cat despre un noul album, pot sa va spun ca va aparea la inceputul anului viitor.

Ai participat la "Alege Asia" si chiar ai castigat o cariera solo: de ce nu ai continuat pe acest drum si cum s-a ajuns la "Heaven"?

Nu vreau sa intram in foarte multe detalii legate de acest subiect. Tot ce vreau sa spun este ca mi-am dorit foarte mult sa am o cariera solo, dar la acele vremuri din cauza mai multor factori nu s-a putut. Ideea numelui a fost a mea, iar cu ajutorul impresarului nostru, Radu Groza, am putut realiza ceea ce azi se numeste "Heaven".

Sofatul reprezinta pentru tine doar o necesitate sau este una dintre placerile tale? Conduci zilnic sau ocazional?

Suntem plecate foarte mult prin tara, avem multe concerte si nu am apucat sa conduc asa mult. Cand suntem plecate in turneu mergem cu masina firmei si nu am posibilitatea sa conduc. In schimb cand sunt in Bucuresti conduc zilnic. Despre placere sau necesitate, pot sa spun ca in cea mai mare parte a timpului cele doua se imbina. Imi place sa-mi rezolv problemele (necesitatile) prin lucruri placute (sofatul).

Ce masina conduci?

Momentan conduc un Renault Scenic de ultima generatie. Imi plac masinile mari, masinile care ma fac sa ma simt in siguranta.

Fiind persoane publice, pentru voi imaginea conteaza. In ce fel masina pe care o conduci poate afecta aceasta imagine?

Sub nici o forma masina nu este un accesoriu care sa ma faca sa arat mai bine in ochii celorlalti. Nu sunt snoaba. Prin urmare nu ma folosesc de masina, haine, etc. ca sa ma fac placuta sau apreciata. Vreau ca lumea sa ma cunoasca prin prisma formatiei mele, prin prisma realizarilor mele pe plan muzical.

Care este masina visurilor tale?

Masina la care visez este Audi Q7. Mi se pare o masina completa. Cu toate acestea mi se pare un pic cam scumpa si in momentul de fata am alte prioritati. Poate intr-un viitor... cine stie?

Care este viteza maxima cu care ai circulat?

Sunt o persoana foarte calculata si cu picioarele pe pamant si in general nu merg cu viteza. Mi s-a intamplat o singura data sa fiu luata de "val" si sa ajung la 180 km/h. Dar doar pentru cateva secunde...(rade)

Crezi ca o masina te poate duce pe culmile "Raiului"?

Cu siguranta, daca nu esti atent! (rade)

the road doua concerte prin tara, adina trupa heaven si-a facut putin timp raspunda cateva

9.4KB


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Flavia
Administrator

Din: Heaven
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 476
[b]Cam vechi articolul asta ), nu? [/b]

_______________________________________
[b]"Daca vrei sa atingi soarele cu mana nu sunt sanse.
Daca vrei ceva realizabil, intotdeauna sunt"[/b] - [i]Roxana Postelnicu[/i]

[i]Lupta INTOTDEAUNA pentru ceea ce iti doresti cu adevarat!!![/i]

pus acum 15 ani
   
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
da

_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la