Fan-Club HEAVEN
'Da-mi doar un minut' sa-ti spun BUN VENIT in noul fan-club al trupei HEAVEN (adevarata formatie a Paradisului), trupa care a gasit 'Drumul spre tine' ,drumul spre inima ta... speram ca alaturi de alti fani ai trupei vei descoperii 'O parte din Rai' si alte '1000 de motive' ca 'Sentimentele' pentru acesti ingerasi sa ramana neschimbate 'Pentru totdeauna'
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fan-Club HEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FAN-CLUB HEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
Fan-Club HEAVEN / Aparitii Presa / e-JOY.ro Moderat de Flavia
Autor
Mesaj Pagini: 1
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
Adina de la trupa Heaven - Asa cum este ea

Primii pasi sub lumina reflectoarelor i-a facut la patru anisori, cand era nelipsita de la serbarile si spectacolele organizate cu diferite prilejuri.

Pornind cu pasi marunti, pe acest traseu, a evoluat in sens pozitiv, de-a lungul anilor. Prima "cantare serioasa" s-a petrecut in clasa a IX-a, la "Constelatia necunoscuta", un festival de muzica usoara cu traditie, din Vaslui. Dar prima incercare nu a fost lipsita de peripetii. Fara sa stea prea mult pe ganduri, a participat la concursul de preselectie, in urma caruia a avut placuta surpriza sa fie admisa. Entuziasmul a fost si mai mare cand a fost premiata pentru talentul ei deosebit. Dar nici nu banuia ce urma sa o astepte. La cei 14 anisori de atunci nu stia ca presa ii va face o surpriza "neplacuta" pentru acea perioada. Asa se face ca parintii, care habar nu aveau ce le cocea odorul, au aflat cu stupoare, de la colegii de serviciu, ca fiica lor se afla printre premiantii festivalului. Pedeapsa a fost pe masura. Nu atat pentru premiu, ci pentru ca a luat decizii fara sa isi consulte parintii. Poate a fost un lucru bun, pentru ca astfel a invatat lectia ca nu e bine sa te ascunzi de familie, ca doar acestia te pot intelege si ajuta, indiferent de momentele prin care treci in viata. Si se pare ca a functionat. Ulterior, mama a inceput sa o insoteasca la diverse concursuri din tara.

Vasluiul a fost rampa de lansare in lumea concurentei artistice, castigand de doua ori locul al doilea, de doua ori locul intai si o de doua ori marele Trofeu. Dar a castigat si admiratia liceenilor vasluieni, fiind nelipsita de la balurile bobocilor.

Insa cu timpul au crescut si pretentiile sale artistice, dorind sa isi perfectioneze vocea si stilul muzical. Astfel, a venit in Bucuresti unde a urmat cursurile Scolii Populare de Arta, la clasa prof. Viorela Filip, terminand sefa de promotie.

Dupa ce a incercat sa devina membra a trupei A.S.I.A. a primit pentru o scurta perioada de timp atentia Loredanei, insa colaborarea nu a putut continua, intrucat artista avea propriile proiecte. Astfel, Adina a avut marele noroc sa fie descoperita de actualul manager al trupei, Radu Groza, unul dintre cele mai respectate personalitati din showbiz-ul autohton. Impreuna cu Roxana, tot o participanta la concursul mai sus mentionat, si cu sora sa mai mica, Roxxy, au inceput o munca titanica la perfectionarea produsului final: trupa Heaven. Desi fetele aveau talent nativ, nu a fost suficient. A fost necesar sa isi perfectioneze calitatile vocale si sa lucreze la imaginea lor.

e-joy.ro adina trupa heaven asa cum este eaprimii pasi sub lumina i-a facut patru anisori, cand era

15.1KB


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la