Fan-Club HEAVEN
'Da-mi doar un minut' sa-ti spun BUN VENIT in noul fan-club al trupei HEAVEN (adevarata formatie a Paradisului), trupa care a gasit 'Drumul spre tine' ,drumul spre inima ta... speram ca alaturi de alti fani ai trupei vei descoperii 'O parte din Rai' si alte '1000 de motive' ca 'Sentimentele' pentru acesti ingerasi sa ramana neschimbate 'Pentru totdeauna'
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fan-Club HEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FAN-CLUB HEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Fan-Club HEAVEN / Aparitii Presa / kiss news Moderat de Flavia
Autor
Mesaj Pagini: 1
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
ADINA de la HEAVEN: “Este greu sa implinesti 30 de ani!”
Categoria: Showbiz | Data: 17 Februarie 2009
 

Cantareata Adina Postelnicu (Heaven) ingroasa randurile femeilor despre care psihologii spun ca au dificultati la schimbarea prefixului. Astazi, Adina implineste 30 de ani, iar trecerea acestui prag i se pare greu de suportat. “Este pentru prima oara cand simt cu adevarat ca a trecut timpul. La 10 ani eram euforica datorita faptului ca varsta mea se compune in sfarsit din doua cifre, la 20 eram atat de imatura incat nici macar nu am realizat schimbarea prefixului, iar acum, la 30, am dat cu capul de pragul de sus si m-am trezit la realitate”, a marturisit Adina. Blonda este convinsa ca acesta este punctul in care, pentru femei, incepe numaratoarea inversa. Nici teoria conform careia reprezentantele sexului frumos stralucesc cu adevarat la 40 de ani nu o incalzeste. “Am realizat recent ca nu mai sunt o fetiscana si ca trebuie sa iau lucrurile ca atare. De azi am intrat in randul femeilor de peste 30 de ani!”.

Nu are complexul fetei batrane

Femeile singure care ajung la 30 de ani incep sa intre in panica si sa se gandeasca la casatorie si copii. “In cazul meu, prima parte a problemei este rezolvata. Am trecut intr-un mod infantil printr-un mariaj care s-a demonstrat sublim aproape pe toata durata lui. Desi ma aflam intr-un context care implica macar un dram de maturitate, tocmai acesta m-a impiedicat sa ma maturizez. Am copilarit alaturi de barbatul pe care il iubeam, insa cand povestea s-a terminat m-am simtit putin debusolata si, cu toate acestea, am ales sa mai copilaresc putin. Insa, varsta de 30 de ani a venit peste mine si m-a lovit ca o leuca. Nici acum nu mi-am revenit complet si va mai dura ceva pana ma voi obisnui sa rostesc numarul «30» atunci cand ma refer la varsta mea”, a incheiat artista.

Sursa: Gardianul

kiss news adina heaven: greu implinesti showbiz data: februarie 2009   cantareata adina

3.8KB


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
ADINA de la HEAVEN vrea sa-l aduca in Romania pe MARC ANTHONY
Categoria: Showbiz | Data: 14 Mai 2009
 

Tot mai pasionata de organizarea de evenimente, Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, si-a pus in cap o ambitie indrazneata pentru anul viitor. Cantareata vrea nici mai mult nici mai putin decat sa-l aduca in Romania pe celebrul Marc Anthony. Mai mult, se pare ca negocierile sunt avansate si, din cate spune vedeta, au mai ramas de pus la punct detaliile dinaintea incheierii contractului. Insa pana sa-i reuseasca planul legat de sotul lui Jennifer Lopez, Adina i-a adus in tara pe doi dintre cei mai buni dansatori de salsa din lume: Ismael Otero si Shani Talmor. Ei vor sustine in seara aceasta un curs de dans, urmat de o petrecere, care vor avea loc intr-un club din Bucuresti. Sambata seara, toata gasca se va muta la Brasov, unde vor reedita show-ul din Capitala. Adian si-a infiintat o firma de organizari de evenimente inca de acum doi ani, insa pana in prezent nu s-a ocupat serios de astfel de activitati.

O inlocuieste azi pe Bahmu la TV

Pentru ca Adriana Bahmuteanu se afla in concediu din cauza unor probleme de sanatate, Adina va fi astazi gazda emisiunii “La sueta cu Bahmu” de la Kanal D. Nu este prima data cand artista ii tine locul Adrianei pe “sticla”. Ultima data cand sotia lui Silviu Prigoana a avut necazuri cu sarcina, ea a apelat tot la Adina si la Dana Savuica, sa-i prezinte show-ul. Dupa o interventie chirurgicala la care fost supusa zilele trecute, Adriana Bahmuteanu se simte bine, insa medicii i-au recomandat un repaos prelungit.

Sursa: Gardianul

kiss news adina heaven vrea sa-l aduca romania marc showbiz data: mai 2009   tot mai pasionata

3.5KB


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
ADINA (HEAVEN): “Mi-am pierdut casnicia in folosul muzicii”
Categoria: Interviuri | Data: 21 Octombrie 2008
 

Ce vei face cu colectia de suveniruri, cand te vei muta in casa pe care o construiesti? Jucariile mele de plus ocupa un rol important in sufletul meu. Toate sunt primite de la persoane dragi, asa ca le voi lua cu mine oriunde voi ajunge sa locuiesc. Pe de alta parte, mutarea mea la Snagov a ramas in stadiul de proiect. A fost un an plin si nu am reusit sa pun la punct ceea ce-mi propusesem.Cand se va trece si la lucruri concrete?

Cu putin noroc, anul viitor vom demara lucrarile de constructie si vom reintregi familia. Planul este ca, pe terenul pe care il avem deja acolo sa construim trei case, una pentru mine, una pentru sora mea, Roxana, si una pentru parintii nostrii, pe care intentionam sa-i aducem sa locuiasca alaturi de noi.

Esti geloasa?

Sincer, mereu am incercat sa am incredere in barbatul de langa mine, sa ignor un eventual sentiment de gelozie. Practic, ar fi fost aberant ca eu sa fiu aia geloasa, in conditiile in care tot eu eram mai mereu plecata de acasa, la spectacole.

Care sunt defectele tale?

Sunt ingrozitor de tipicara si acesta este principalul motiv pentru care convietuirea cu mine este o adevarata aventura. Din toate punctele de vedere.

Ce sacrificii ai facut pentru cariera?

Pentru a ma putea ocupa de construirea unei cariere muzicale, am fost nevoita sa plec de acasa. N-am mai fost langa familia mea asa cum mi-am dorit. Mai mult, tot pentru muzica, am pierdut o casnicie. Perioadele pe care eu si Bogdan le-am petrecut departe unul de celalalt, pentru ca trebuia sa fim prezenti la datorie, au contribuit din plin la generarea problemelor care ne-au determinat sa divortam.

Au existat momente in care ai vrut sa te intorci la catedra?

Nu. Faptul ca am fost, la un moment dat, profesor de engleza este pe deplin justificat de dorinta mea de a incerca lucruri noi. In plus, tocmai terminasem o facultate si voiam sa vad pentru ce mi-am petrecut ultimii patru ani cu coatele pe carte.

Cum iti castigai banii inainte de a intra in lumea muzicii?

Am inceput sa fac afaceri de la 19 ani. In momentul in care am inceput studentia, aveam deja un magazin de haine in Vaslui, care imi oferea un venit constant si confortabil. Iar pentru a-mi spori veniturile, meditam copiii de scoala la limba engleza. Am avut o studentie fara lipsuri si nu am intins niciodata mana la parintii mei.

Cum te privesc oamenii din Vaslui, cand te intorci acasa?

Profit de orice moment liber, ca sa merg acasa. In plus, trupa Heaven are multe spectacole in Moldova si nu se intampla niciodata sa nu trecem si pe acasa. In ceea ce-i priveste pe vasluieni, acestia ne privesc cu respect si caldura, iar noua ne face o placere deosebita sa-i vedem zambind in fata scenei, sau chiar pe strada, atunci cand ne recunosc.

S-a simtit vreo schimbare dupa ce ai plecat din Vaslui?

In momentul in care m-am mutat la Bucuresti, m-am maturizat rapid. Eram timida, modesta, iar capitala m-a schimbat intr-un timp record. Am invatat inca din prima zi ca daca nu stiu sa-mi impun punctul de vedere, iar vocea mea nu se face auzita, sunt pierduta. Dar singurii prieteni adevarati sunt cei din Vaslui!

Ce ti-ai cumparat ultima data?

Un teren de 2000 mp, in Moldova. Incerc sa fiu practica si sa nu-mi stabilesc valorile in functie de ultimele aparitii Louis Vuitton. Ma face mult mai fericita o investitie decat o cheltuiala…

Sursa: VIP


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
Fetele de la HEAVEN au produs 1.000 de euro din greseala
Categoria: Showbiz | Data: 9 Septembrie 2008
 

Cele trei fete din trupa Heaven au fost invitate, acum o saptamana, sa cante la o nunta la cort, intr-o localitate din apropierea Bacaului, numai ca artistele nu au nimerit tocmai acolo unde trebuia. Pe aceeasi strada, mai avea loc o nunta, iar ghidul menit sa le indrume, le-a directionat gresit. Fetele au ajuns astfel intr-o alta curte si, convinse ca totul este in regula, si-au pornit microfoanele si au inceput show-ul. Dupa ce au interpretat doua piese, au fost anuntate de ghid ca nu se afla la nunta la care trebuia, insa, de jena, fetele si-au continuat prestatia. Intre timp, au aflat si nuntasii cum de se pomenisera cu ele in curte, iar nasul n-a stat mult pe ganduri, ci le-a rasplatit pe cantarete cu 500 de euro. Ceilalti invitati i-au urmat si ei exemplul si au dat cat au putut, iar cert este ca, in final, vedetele adunasera 1.000 de euro, practic, dintr-o confuzie. S-au mai ales cu inca 1.500 - onorariul lor obisnuit - dupa ce au zbughit-o la cealalta nunta, unde mirii erau deja panicati ca fetele nu ajunsesera. Au primit insa doua piese-bonus, ca sa le treaca supararea, iar seara s-a terminat cu bine pentru toata lumea. Mai ales pentru Heaven, care aveau contract pentru o nunta, dar s-a ales cu bani pentru doua!

Sursa: Gardianul

kiss news fetele heaven produs 1.000 euro din showbiz data: septembrie 2008   cele trei fete

5.8KB


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la