Fan-Club HEAVEN
'Da-mi doar un minut' sa-ti spun BUN VENIT in noul fan-club al trupei HEAVEN (adevarata formatie a Paradisului), trupa care a gasit 'Drumul spre tine' ,drumul spre inima ta... speram ca alaturi de alti fani ai trupei vei descoperii 'O parte din Rai' si alte '1000 de motive' ca 'Sentimentele' pentru acesti ingerasi sa ramana neschimbate 'Pentru totdeauna'
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fan-Club HEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FAN-CLUB HEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
runnyroxy la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Suceava
cauta Barbat
26 - 57 ani
Fan-Club HEAVEN / Aparitii Presa / Ziarul Ziarul Moderat de Flavia
Autor
Mesaj Pagini: 1
Cristiana
Administrator

Din: Cugir
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 880
Roxana (Heaven) si-a gasit masina vandalizata

Publicat la: 2008-04-01 în categoria Monden    |    Autor: Luigi Cristian


Exact in ziua in care Roxana Spoiala revenea in echipa lui Radu Groza si “divorta” de Heaven, ea fiind inlocuita de o noua colega, Aliana, cealalta Roxana din trupa, sora Adinei, a avut parte de un incident neplacut. Artista si-a gasit masina lovita si zgariata in parcare. Cum totul s-a petrecut ziua in amiaza-mare, ea are banuieli ca nimic nu-i intamplator. Incidentul I se pare cu atat mai suspect intrucat strada pe care era parcata masina era destul de lata, fiind loc suficient, chiar si pentru un tir, sa treaca pe acolo. “Mi se pare ciudat ca nu a vazut nimeni. Am intrebat toti vecinii, dar nu am aflat nimic”, declara Roxana. Artista a ajuns la politie, de unde i s-a eliberat o dovada, pentru a-si putea baga automobilul in service.In ceea ce o priveste pe cealalta Roxana, care a decis sa urmeze o cariera solo, aceasta a declarat:  “Nu sunt eu cea care am generat acel scandal, pur si simplu am luat decizia de a-mi face un proiect solo sub impresarierea domnului Radu Groza. Nu am luat aceasta decizie mai devreme, deoarece am vrut sa astept pana cand scandalul iscat intre Radu si Adina s-a mai linistit si m-a ajutat sa pot lua o decizie neinfluentata de aparente. Acum a venit momentul sa aleg si consider ca am luat cea mai corecta decizie fata de mine, intorcandu-ma in familia Music Management”.


pus acum 16 ani
   
Flavia
Administrator

Din: Heaven
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 476
si asta e poza e micuta dar tot e buna

ziarul ziarul asta poza micuta dar tot buna Administrator

7.3KB


_______________________________________
[b]"Daca vrei sa atingi soarele cu mana nu sunt sanse.
Daca vrei ceva realizabil, intotdeauna sunt"[/b] - [i]Roxana Postelnicu[/i]

[i]Lupta INTOTDEAUNA pentru ceea ce iti doresti cu adevarat!!![/i]

pus acum 16 ani
   
Eliza
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1209
Adina Postelnicu (Heaven) da in judecata cotidianul Atac 25 Aprilie 2008

HEAVEN merge mai departe, chiar si dupa plecarea Roxanei. Acum, alaturi de surorile Postelnicu a intrat o noua fata, Aliana, iar concertele merg perfect, mai ales daca ne gandim la oferta electorala din luna mai.

Si totusi, Adina Postelnicu nu mai este dispusa sa treaca peste rautatile care apar in presa, fapt confirmat in cadrul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena 2.

Joi seara, Adina a declarat ca va da in judecata cotidianul Atac, dupa ce zilele trecute a aparut un material care sugera ca blonda de la Heaven ar fi fost batuta.

In emisiunea lui Cristi Brancu , Adina a prezentat un certificat medicolegal care arata foarte clar faptul ca pe corpul ei nu exista semne de agresiune.

Mai mult, Adina a declarat ca atat ea, cat si sora ei, canta pe proprie raspundere. Motivul? Anul trecut, dupa ce au suferit un accident auto, medicii le-au recomandat fetelor sa nu mai cante.

ziarul ziarul adina postelnicu (heaven) judecata cotidianul atac aprilie 2008heaven merge mai

7.8KB


_______________________________________
___HEAVEN4EVER___

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la